NY CHEFSTRÄNARE KLAR

NY CHEFSTRÄNARE KLAR

Efter en intensiv höst där vi utvärderat flera olika möjligheter har till sist allt fallit på plats. Vi presenterar stolt Robert Almberg som ny chefstränare i Elfsborg Tennis. “Robban” kommer närmast från Malmö och Fair Play TK där han varit ansvarig för Swedish Tennis Academy. I nära samarbete med Robin Borg har han tränat klubbens främsta juniorer och elitspelare – bland andra vår egen Linus Frost.

Tittar vi längre bakåt blir inte meriterna mindre imponerande. Robban har jobbat heltid med tennis de senaste tjugo åren och förutom chefstränare på föreningsnivå har han också varit regionsansvarig för Tennis Väst/Tennis Göteborg, arbetat med landslaget och hunnit med en sejour i norska Stabaek.

– Tennisen är mitt jobb, men det är också det roligaste jag vet. Jag älskar den här sporten och att få engagera mig i spelarnas utveckling. Jag går all in och jobbar stenhårt för tennisen och ungdomarna. Jag ser fram emot att flytta till Borås och tillsammans med Niklas, styrelsen och alla engagerade medlemmar göra något riktigt stort av Elfsborg Tennis. Jag tycker att vi har potentialen att bli den ledande klubben i regionen, säger Robban.

Robert Almberg börjar sin anställning hos oss den 28 januari (senast).
Vi önskar honom riktigt välkommen till Elfsborg Tennis.

Varmt välkommen att kontakta oss

  • 033-130122
  • info@elfsborgtennis.se
  • Ålgårdsvägen 30, 50630, Borås
Close Menu