VI BYTER BOKNINGSSYSTEM TILL MATCHI

VI Byter bokningssystem till matchi

Från och  med 1 januari kommer alla våra banbokningar ske i samarbete med MATCHi. Systemet påminner om det vi använder nu, men är en modernare tjänst med flera fördelar. En av de främsta är att ingen speltagg krävs. Det enda du behöver göra är att boka din tid online, så tänds banan automatiskt.

Så här gör du för att boka

Vi har skickat en aktiveringslänk till alla användare som vi har mejladress till. Följ instruktionerna för att enkelt skapa ett konto på MATCHi. Eventuell rest från ditt nuvarande spelkonto ska då också föras över till din nya profil. (Om du redan är MATCHi-användare loggar du istället in på ditt befintliga konto. Även i dessa fall ska saldot från ditt nuvarande spelkonto ha förts över.) Därefter kan du boka speltid i alla cirka 400 anläggningar som är anslutna till MATCHi.

Om du inte fått något mejl, kolla gärna din skräppost för att se om det hamnat där.

Om vi inte har din mejladress i vårt register har vi heller inte kunnat skicka aktiveringslänken till dig. Gå in direkt på http://matchi.se/registration/user och skapa ett konto. Om du har en rest från ditt tidigare spelkonto kontaktar du niklas.sandin@elfsborgtennis.se så hjälper han dig att föra över saldot.

Här är direktlänken till vår nya bokningssida

Prisjustering för 2020

Vi har inte höjt våra priser sedan 2012. För att klara våra utgifter för exempelvis personal och underhåll av banor behöver vi därför justera våra banhyror från och med 2020. Precis som tidigare är det billigast att spela som medlem i Elfsborg Tennis. Medlemskap för 2020 kan du lösa direkt i MATCHi. Prisskillnaden jämfört med tidigare års banhyra blir då bara 10 kronor per timme

Inpassering med PIN-kod när hallen är låst

I samband med bytet kommer vi också att förbättra säkerheten i hallen. Under tider när hallen är obemannad kommer den att vara låst och för att komma in behöver du en unik PIN-kod som förnyas för varje bokning. PIN-koden är personlig och visas tillsammans med din bokning på matchi.se. Om hallen är låst när du kommer knappar du in din kod på dosan och avslutar med E för att öppna.

Hälsningar Elfsborg Tennis

Varmt välkommen att kontakta oss

  • 033-130122
  • info@elfsborgtennis.se
  • Ålgårdsvägen 30, 50630, Borås
Close Menu